Érd,Kis-Duna utca 9.

Renault SCENIC 5 599 000 Ft-tól

A családi autók új generációja

Érzéki dizájn
Ki mondta, hogy egy egyterű autó nem lehet érzéki? A Renault SCENIC nagy, 20’’-os kerekeivel, döntött szélvédőjével, eredeti vonalvezetésével és egyedi fényjegyeivel új értelmet ad a dizájn fogalmának.

Használja ki az autó variálhatóságát!
Csúsztatható középkonzol, kesztyűtartó fiók elöl, lehajtható asztalkák hátul – az ötletes Easy Life tárolókkal a Renault SCENIC megkönnyíti az életét. Használja ki a variálhatóság előnyeit! A One-Touch vezérlésnek köszönhetően pillanatok alatt sík csomagtérpadló áll rendelkezésére.

Innovatív megoldások
Használja ki a felsőkategóriás felszereltségnek köszönhető technológiákat! Biztonsága érdekében - Renault járművön elsőként - egyszerre találhatja meg a sávelhagyásra figyelmeztető, a gyalogosérzékelővel ellátott aktív vészfékező, valamint a fáradtságfigyelő rendszereket. A MULTI-SENSE® és a színes head-up display páratlan vezetési élményt biztosít.

Külső dizájn

Szeretne szakítani a szokványossal? Merész arányainak és modern vonalvezetésének köszönhetően a Renault SCENIC új értelmet ad a dizájnnak. Ön különleges, ahogy a SCENIC is.

Érezze az érzéki vonalakat!
Lendületes vonalvezetés, megújult arányok, egyterű megjelenés hatalmas szélvédővel… A Renault SCENIC-ben Ön sem marad észrevétlen

20"-os felnik
A Renault SCENIC széria keréktárcsái azonnal felismerhetőek. A nagy kerekek aerodinamikus hatást és modern külsőt kölcsönöznek a járműnek.

Kéttónusú karosszériafényezés
A Renault SCENIC az a - Kéttónusú karosszériafényezést kategóriájában egyedüliként kínáló - jármű, amely az Ön stílusát modernitással és dinamizmussal elegyíti.

Belső dizájn

Élvezze a közös élmények pillanatait!
Tervezőmérnökeink minden szaktudásukat mozgósították, hogy a Renault SCENIC fedélzetén minden egyes utazást a nyugalom perceivé változtassanak.

Panoráma üvegtető
Árassza el fénnyel a Renault SCENIC utasterét: válassza az üvegből készült fix panorámatetőt! Középső kereszttartó nélkül kényelmesen és szabadon gyönyörködhet a tájban.

Formák és anyagok összhangja
Letisztult műszerfal, magas szintű ergonómia, hatalmas belső tér, minőségi anyagok – a Renault SCENIC fedélzetén prémium környezetben érezheti magát.

One-Touch átalakíthatóság egy gombnyomásra
Alakítsa át a Renault SCENIC-et egyetlen szempillantás alatt! One-Touch variálhatóságának köszönhetően a hátsó ülések egyetlen gombnyomással lehajthatóak. Tehát igazán nagy méretű csomagtérrel rendelkezik.

Jellemzők

Használja ki a tágas belsőt!
Élhető egyterű: a Renault SCENIC-et arra tervezték, hogy megkönnyítse utazásait. Használja ki a tágas belsőt és az Easy Life újító felszereltségeit.

One-Touch átalakíthatóság egy gombnyomásra
Alakítsa át a Renault SCENIC-et egyetlen szempillantás alatt! One-Touch variálhatóságának köszönhetően a hátsó ülések egyetlen gombnyomással lehajthatóak. Tehát igazán nagy méretű csomagtérrel rendelkezik.

Csúsztatható középkonzol
A Renault SCENIC ikonikus felszereltségét, a csúsztatható középkonzolt is újraterveztük, hogy saját igényei szerint alakíthassa ki vezetőhelyét. A figyelem középpontjába a sofőrt helyeztük, ez határozza meg a "pilótafülke" hangulatot.

Válassza a kényelmet!
A Renault SCENIC volánja mögött bárhova eljuthat! Szakembereink rendkívüli tudásának és tapasztalatának köszönhetően a Renault SCENIC-kel felfedezheti az igazán kényelmes vezetést.

Innovatív megoldások
A csúcskategóriás, legújabb technológiákkal felszerelt Renault SCENIC a vezetés élményének új dimenzióival ismerteti meg önt.

MULTI-SENSE® technológia
Nemcsak önnek változhat a hangulata, a Renault SCENIC-nek sem mindig ugyanolyan! A MULTI-SENSE® technológiának köszönhetően 5 féle vezetési mód közül választhat ("Komfort", "Semleges", "Sport", "Egyéni", "Eco"). Fedezzen fel teljesen új vezetési élményt minden alkalommal!

Színes head-up display
Tekintetét mindig az úton tarthatja. A műszerfal felett elhelyezkedő színes head-up display-nek köszönhetően minden alapvető információ a szeme előtt van (sebesség, GPS információk és vezetéstámogató rendszerek). Ez a felszereltség egyedülálló a kategóriájában, és optimális kényelmet és biztonságot nyújt.

Easy Park parkolássegítő rendszer
A parkolás még sosem volt ilyen egyszerű! A Renault SCENIC tolatókamerájával és 12 távolságérzékelő radarjával a parkolás is gyerekjáték. És ez még nem minden: az autó akár az irányítást is átveheti!

Utazzon 2.0 módban.
Maradjon kapcsolatban a világgal a Renault SCENIC segítségével! A széles multimédiapanel a lehetőségek egész tárházát kínálja fel önnek.

R-Link 2® érintőképernyő
Az intuitív és a külvilághoz kapcsolódó fedélzeti R-Link 2® multimédia rendszer lehetővé teszi az Ön számára, hogy a Renault SCENIC minden technológiáját kézben tartsa. Hozzáférhet a MULTI-SENSE® szabályozójához, az alkalmazásaihoz, a Bluetooth® telefonkihangosítóhoz és a TomTom® navigációhoz. A 8,7’’-os függőleges formátumban is rendelkezésre álló R-Link 2® érintőképernyő használata páratlanul kényelmes. Önnek nem kell mást tennie, mint kialakítania saját profilját, hogy egyetlen gombnyomásra megtalálja személyes beállításait.

Bose® Surround audiorendszer
Az Új Renault SCENIC belterére szabott Bose® Surround audiorendszer minőségétől eláll a lélegzete. 11 hangszórója és a csomagtérben elhelyezett mélysugárzója tisztaságot és mélységet kölcsönöz a zenének.

Vezessen nyugodtan!
Fedezze fel a Renault SCENIC-be szerelt számos biztonsági felszerelést.

Aktív vészfékező rendszer gyalogosjelzővel
Irány a város és a szórakozás! A Renault SCENIC egyedi újdonsága az aktív vészfékező rendszer, amely felismeri és jelzi a gyalogosokat. És ha az Ön előtt haladó autó hirtelen fékez, arra is képes, hogy Ön helyett fékezzen.

Sávelhagyásra figyelmeztető és fáradtságfigyelő rendszer
Egyhangú az út? Kihagy a figyelme? A Renault SCENIC 50 km/h felett működésbe lépő aktív pályaívelemző rendszerének köszönhetően a fáradtság miatt fellépő minden rendellenességet kijelez és figyelmeztet.

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓ ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Kilométer0 km

Gyártási év2018

Készleten

ÜzemanyagDízel

Hengerűrtartalom1461 cm3

Letölthető dokumentumok

Árlista
Katalógus

Ajánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Munkatársaink


Renault Szabó - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna utca 9.
Telefon
+36 (23) 521 310
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-18:00
Sz: 09:00-13:30
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk