A jövő egy elektromos GT-ben

Lépje át a jövő küszöbét! A két üléssel felszerelt Renault TREZOR elektromos kupé a koncepcióautók egy új vonalát indítja el, miközben magán hordozza jövőbeni autóink kialakítását és technológiáit. A hívogató stílusnak és a vezetés élvezetét előtérbe helyező funkcióknak köszönhetően ez az elektromos GT egyszerre tartalmazza a mobilitás jövőképét, illetve az autók iránti szenvedélyünket.



A Renault TREZOR a Renault új márkaimázsának tipikus jegyeit viseli magán: egyszerű, érzéki és hívogató vonalvezetés, egyedi orr-rész, « C » alakú fényjegyek. A Renault TREZOR ugyanazokat a márkajegyeket viseli, amelyet először a Renault DEZIR Concept, majd később az új Renault CLIO is megcsillogtatott kialakításában.

Innovatív és újszerű kialakítás
A Renault TREZOR szénfekete karosszériája és kontrasztos felületei mindenkit elvarázsolnak. Az elöl sima, szaténfényű autó kifejezetten a koncepcióautók dinamizmusát testesíti meg. Hátul hatszögletű elemek teszik hangsúlyossá az autó sportos és csúcskategóriás jellegét, nem is beszélve a vörös ablakokról és a metálszínű fényezésről!

Merész modell a sportkocsik között
A Renault TREZOR motorháztetején található, méhsejtszerű kialakítású légbeömlő a karosszéria hátsó kialakításával harmonizál. Az autó vezető felőli oldalán az üzemanyag-betöltő nyílást egy analóg kijelzőre cseréltük le, amely jelzi az autó elektromos töltöttségének szintjét. Hátul az optikai szálakból álló fényjegy vörös lézerfényt bocsát ki.



A Renault TREZOR belső terének domináns vörös színe érzékivé és hívogatóvá varázsolja az autót. Az olyan kiváló anyagok, mint a fa és a bőr használatával az volt a célunk, hogy még fantasztikusabb vezetési élményt biztosítsunk. A mestermunka és a technológia egységét magán viselő vezetőülés kiválóan mutatja be jövőbeli modelljeink még letisztultabb, még aprólékosabban kidolgozott, illetve még több csatlakozási lehetőséggel felszerelt jellegét.



Az autó utasterébe igazán egyedi módon szállhat be
A klasszikus versenyautókhoz hasonlóan a Renault TREZOR esetében is az oldalsó elemeken keresztül vezet az út a belső térbe. Az autóba tehát sportosan, egyben stílusosan lehet beszállni – ezt az élményt csak fokozza a karosszéria felett található vörös bőrborítás. A fejtámlák automatikusan visszahúzódnak – ezzel is megkönnyítve a beszállást.

A fa, a bőr és a technológia – tökéletes összhangban
Meglepetés! A Renault TREZOR csomagtérrel ellátott műszerfalát vörösre pácolt fából alkottuk meg. A személyre szabott, bőrszíjjal felszerelt rekeszek a mélyvörös bőr ülések mellett helyezkednek el. A letisztult első műszerfalat nagy érintőképernyővel láttuk el. A négyszögletű kormányon is érintőképernyőket helyeztünk el, amelyek felváltják a hagyományos kiegészítőket.

Folyamatos célunk, hogy az innováció területén minél messzebb jussunk. Ennek megfelelően a Renault TREZOR kialakításában tetten érhető mind egy dögös elektromos sportkocsi, mind pedig az egyedi, sokféle csatlakozási lehetőséggel ellátott futurisztikus vezetési stílus is.

forrás: renault.hu
Renault Szabó - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna utca 9.
Telefon
+36 (23) 521 310
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-18:00
Sz: 09:00-13:30
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz: Zárva
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy 2018. november 10-én szombaton, márkakereskedésünk 08:00 - 17:00 között tart nyitva!

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk